Scopos op de Begeleiders in Onderwijs beurs!

Scopos op de Begeleiders in Onderwijs beurs!

Aanleiding

Na een aantal weken van brainstormen, plannen en voorbereidingen treffen stond Scopos vorige week op de beurs voor Begeleiders in Onderwijs (BiOND) in Utrecht. We wilden de bezoekers van de beurs kennis laten maken met Scopos en ons nieuwe studiekeuzetraject Studiescope onder de aandacht brengen. Studiescope is een workshoptraject van ongeveer 6 weken waarin we studiekiezers in staat stellen een weloverwogen keuze te maken. Een keuze die ze kunnen onderbouwen door meer zelfkennis en dieper inzicht in eigen vaardigheden en interesses.

Onze voorbereidingen

Dit was onze eerste keer op een onderwijsbeurs en wat was het een geweldige ervaring om te beleven! Het begon met de voorpret die we tijdens de voorbereidingen hadden. Een mooie banner ontwerpen, een tafelkleed met ons logo laten maken en leuke weggevers voor de bezoekers bedenken. De voorbereidingen stelden ons in staat om onze creativiteit met volle overgave in te zetten. We kwamen op het idee om een winactie te organiseren. Op de beurs deelden we linnen zakjes met bloembollen uit waarvan enkele zakjes een gouden balletje bevatten. Een gouden balletje leverde naar keuze een set talentenkaarten of overheerlijke chocolade op. Daarnaast konden de vinders van een gouden bal ook deelnemen aan een loting waarmee ze kans maakten op een volledig verzorgde Studiescope studiekeuzetraject.

De opbrengst

De beurs heeft ons een gezellige en inspirerende dag opgeleverd. Zo hebben we niet alleen mooie gesprekken gevoerd met allerlei toegewijde begeleiders uit het onderwijs, maar zijn we ook ontzettend enthousiast geworden om met deze begeleiders samen te werken. Dit enthousiasme en de inspiratie die we hebben opgedaan zetten we binnenkort graag in om Studiescope te verzorgen voor de leerlingen van de winnende begeleider. Gisteren hebben we op onze social media kanalen bekend gemaakt wie onze studiekeuzetraject heeft gewonnen. Dus als je benieuwd bent wie als de winnaar uit de bus is gekomen, kijk dan op onze LinkedIn, Facebook of Instagram!

Via deze sociale media kanalen houden we je ook op de hoogte van onze toekomstige activiteiten. Dus vergeet ons vooral niet te volgen.

Maak een afspraak WhatsApp Logo