Studiescope update

Studiescope update

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan ons Studiescopetraject, wat is het toch leuk om daarmee bezig te zijn! Wij ontwikkelen en geven deze workshops met veel plezier en zijn trots dat we leerlingen mogen ondersteunen bij het maken van goed doordachte keuzes over hun toekomst.

Kunnen de leerlingen op jouw school ook wel wat extra ondersteuning gebruiken bij hun studiekeuze? Wij komen graag langs bij jou op school met ons Studiescopetraject!

Na het volgen van dit traject:

  • Hebben leerlingen een beter beeld van studeren en van het proces van keuzes maken;
  • Weten leerlingen beter wie ze zijn en hebben ze een concrete top-3 van opleidingen die hierop aansluiten;
  • Nemen de leerlingen concrete handvatten mee die ze zelfstandig kunnen toepassen in hun verdere keuzeproces.

Studiescope bestaat uit twee workshops met activerende en interactieve oefeningen. Bij dit traject zit een werkboek voor iedere deelnemende leerling inbegrepen, met daarin opdrachten die de leerlingen tijdens en na het traject maken. Op deze manier blijven de leerlingen niet alleen tijdens de workshops, maar ook daarna actief bezig met hun studiekeuze.

Meer weten over Studiescope? Bezoek dan onze Studiescope webpagina voor meer informatie of neem contact met ons op via info@scopos.nl. We denken graag met je mee over mogelijkheden bij jou op school!

Maak een afspraak WhatsApp Logo