Studiekeuzeworkshops november 2023

Studiekeuzeworkshops november 2023

Het studiekeuzeworkshopseizoen is weer begonnen! De afgelopen weken verzorgden we in samenwerking met Erasmus University Rotterdam 19 workshops op 11 scholen.

Reacties deelnemers Leerlingen beoordeelden onze begeleiding gemiddeld met een 8,7! Enkele reacties:

📚“Het was een goede informatieve workshop, heel nuttig!”

📚“Leuke en enthousiaste begeleiding waardoor het leuk was om aan de workshop mee te doen met verschillende manieren om achter te komen wat leuk is.”

📚“Ik vond het erg leuk!! En erg handig, vooral omdat ik als persoon moeite heb met het verbinden van studies met mijn doelen/interesses/vaardigheden.”

📚“Het is fijn om een workshop te kunnen bijwonen en in een korte tijd jezelf te ontwikkelen en jezelf leren kennen.”

📚“Het was erg effectief en gezellig, de begeleiders hadden veel voorbeelden en waren erg geïnteresseerd in onze ideeën en hielpen ons verder te ontwikkelen.”

Hartelijk dank aan de decanen voor het hartelijke welkom bij jullie op school: Vituscollege, Emmauscollege, Gemini College Ridderkerk, Comenius College, Penta College CSG Blaise Pascal/Scala Rietvelden, Segbroek College, Marnix Gymnasium, WolWolfert Tweetalig, Erasmus College Zoetermeer, Walburg College, en Rijnlands Lyceum Wassenaar/ International School Wassenaar.

En natuurlijk heel hartelijk dank Susan Pelgröm en Joy Konstantopoulos van de Erasmus University Rotterdam voor de fijne samenwerking en de uitstekende coördinatie van de studiekeuzeworkshops!

De studiekeuzeworkshops Leerlingen die deelnemen aan de studiekeuzeworkshops van de Erasmus Universiteit Rotterdam volgen minimaal twee sessies waarin ze de stappen doorlopen om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. De studiekeuzeworkshops vinden plaats op school én op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Zijn jouw leerlingen geïnteresseerd in een of meerdere opleidingen aan de Erasmus Universiteit? Ga dan naar deze webpagina van de Erasmus Universiteit en meld je aan voor de studiekeuzeworkshops. De eerstvolgende workshopronde is van 4 tot en met 13 december.

Onze coaches Ank van der Veer, Eva van Keulen, Karen Peeters, Merlijn Konink, Sietske van der Wal, Tessa Jongerius en Yvet Blom komen graag bij jou op school!

Voor meer informatie over onze werkwijze, bezoek onze webpagina: [Studiekeuzeworkshops Scoposhttps://www.scopos.nl/diensten/studiekeuzeworkshop ]()

Maak een afspraak WhatsApp Logo