Matchingsdag Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning

Matchingsdag Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning

Met veel enthousiasme organiseerden wij in juni en juli de matchingsdag voor de bacheloropleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning (BLP) aan Wageningen University & Research. Begeleid door onze coaches en BLP-studentvoorlichters, verkenden deelnemers van de matchingsdag hun persoonlijke match met de opleiding.

In groepen van maximaal 10 deelnemers, leerden deelnemers zichzelf, de opleiding, en elkaar beter kennen. Onze coaches hanteerden activerende werkvormen om persoonlijke interesses, ambities en kwaliteiten in kaart te brengen. De BLP-studentvoorlichters deelden de vaak leuke en soms ook uitdagende aspecten van de opleiding en begeleidden de deelnemers bij de opleidingsspecifieke opdrachten. De persoonlijke verhalen van BLP-studenten en de uitdagende opdrachten stelden de deelnemers in staat een eerlijk beeld te vormen van de opleiding.

Reacties deelnemers We zijn ontzettend trots op de positieve beoordeling (een 8,3 gemiddeld) en reacties van de deelnemers! Hieronder enkele reacties: 🌟 " Het gaf een goed beeld van de studie, mooi om zo praktisch met twee cases bezig te zijn, een meer theoretische en een praktische. Daarnaast werkte het matchingformulier goed, je kon mooi kijken of jouw persoonlijke beeld bij de studie ook paste bij wat de studie daadwerkelijk inhoud."

🌟 "Ik heb een goed beeld gekregen van de opleiding door de verschillende casussen. Hierdoor weet ik nu nog zekerder dat ik deze opleiding wil gaan doen."

🌟 "Zeer vriendelijk, goed opgezet. Duidelijke opdrachten."

🌟 " Was erg gezellig en fijn. Leuk dat we verschillende opdrachten hebben gedaan en stukjes theorie hebben besproken."

🌟 "Heel goed, iedereen is enthousiast en open. Je krijgt een goed beeld van de studie en het maakt je enthousiast."

Daarnaast beoordeelden de deelnemers de begeleiding door onze coaches met een 8,8 gemiddeld. Enkele reacties: 🌟 " Voelde me erg op m’n gemak, ze (de coaches, red.) zorgden ervoor dat we goed konden reflecteren over onszelf."

🌟 "Goede uitleg, het voelde echt alsof ze ons wilden helpen."

🌟 "Ze hebben duidelijke antwoorden gegeven op al onze vragen, waardoor alles goed te begrijpen was."

🌟 "We werden goed begeleid, erg persoonlijk ook."

🌟 "Energieke sfeer en houding 👍"

Heel hartelijk dank Arjaan Pellis, Willeke Geurts, Hilde Holleman, Laurens Westerhuis, Melle, Ian Witte, Julie Dirkx, Tom van Oss en Floris Zoetemelk voor de ontzettend mooie samenwerking. We hebben genoten van jullie enthousiasme en inzet!

Maak een afspraak WhatsApp Logo